DOSTAVA

 

Obaveza pregleda uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Altema na broj telefona 011/311-5119 ili na mail office@altema.rs. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka robe

  • Za sve porudžbine, Altema vrši besplatnu isporuku putem kurirske službe za porudžbine čija je minimalna vrednost 10 000 (slovima: deset hiljada) RSD.
  • Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 10 000 RSD, isporuka se vrši putem kurirske službe; troškove isporuke snosi kupac prema važećem cenovniku Post Express službe
  • Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija Altema na broj telefona 011/311-5119

Post Express je visokoprofesionalna usluga Pošte Srbije, koja korisinicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Kurirski servis u 120 gradova i mesta podržan je najsavremenijom poštanskom mrežom širom Srbije, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.

Kuriri Post Express-a u najkraćim rokovima preuzimaju i uručuju pošiljke na adresi i u vreme koje odgovara korisniku, a pošiljke se prate barcode tehnologijom. Brigu o korisnicima vodi Call centar Post Express-a koji im omogućava da brzo i jednostavno dobiju svaku informaciju koja im je neophodna.

Servis pruža usluge Danas za sutra, Danas za danas i Danas za odmah, uz mnoštvo dodatnih pogodnosti u dogovoru sa korisnikom na celoj teritoriji Srbije.

* trenutno vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije, ne računajući Kosovo i Metohiju

* dostavu gabaritnih artikala radi kurirska služba isporukom na kućnu adresu, a ne na vrata

* kurirska služba ima pravo promene cenovnika, Altema ne odgovara za promene cena kurirske službe kao ni za oštećenja nastala prilikom transporta