DOSTAVA

 

Obaveza pregleda uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Altema na broj telefona 011/311-5119 ili na mail office@altema.rs. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka robe

  • Za sve porudžbine, Altema vrši besplatnu isporuku putem kurirske službe za porudžbine čija je minimalna vrednost 10 000 (slovima: deset hiljada) RSD.
  • Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 10 000 RSD, isporuka se vrši putem kurirske službe; troškove isporuke snosi kupac prema važećem cenovniku Daily express službe
  • Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
  • Kupac je dužan da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija Altema na broj telefona 011/311-5119

Kompanija "D Express" je ekspresna kurirska služba, koja obavlja kurirsku dostavu pošiljaka. Radni kolektiv čini 1.200 prvenstveno mladih ljudi, stručnjaka iz različitih oblasti. Dobro organizovana mreža distributivnih centara koji se nalaze u 21 gradu Srbije, omogućava nam da na vaše adrese širom Srbije dnevno isporučimo preko 45.000 pošiljaka.

Kvalitet usluge i sigurnost pošiljke su nam uvek na prvom mestu. Raspolažemo sa 750 novih transportnih vozila za što bržu i efikasniju isporuku pošiljaka. Omogućili smo vam da se kompletan proces isporuke prati i dokumentuje elektronski, u realnom vremenu, korišćenjem centralizovanog softvera i PDA uređaja koji poseduje svaki kurir, jer vodimo računa o našim krajnjim korisnicima.

Servis pruža usluge Danas za sutra, Danas za danas i Danas za odmah, uz mnoštvo dodatnih pogodnosti u dogovoru sa korisnikom na celoj teritoriji Srbije.

* trenutno vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije, ne računajući Kosovo i Metohiju

* dostavu gabaritnih artikala radi kurirska služba isporukom na kućnu adresu, a ne na vrata

* kurirska služba ima pravo promene cenovnika, Altema ne odgovara za promene cena kurirske službe kao ni za oštećenja nastala prilikom transporta.