Izjava o privatnosti

Online Shop Altema obvezuje se da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo preduzetnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi preduzetnici Online Shop Altema i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci Kupca poznati su samo Online Shop-u Altema koji se obvezuje da ih koristi samo u svrhu izvršenja ugovornih obaveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promeniti pristupnu lozinku ili opšte podatke.

Velika pažanja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Ukoliko korisnik želi da obriše profil na sajtu www.altema.rs može to uraditi slanjem mejla na office@altema.rs sa naznakom - odjava.

Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti korisnika veb-sajta www.altema.rs možete pročitati OVDE.