Opremanje servisa V&B po sistemu "ključ u ruke"

U proteklom periodu opremili smo specijalizovan servis za popravku motornih vozila "V&B" vrhunskim mašinama po sistemu "ključ u ruke" u saradnji sa našim Ino partnerima koji su renomirani svetski proizvođači opreme za auto servise. Za pružanje vrhunskih usluga našem partneru isporučena oprema i alati su svetskih priznatih proizvođača "SPACE, RAVAGLIOLI, MAZZOLA, USAG, FILCAR".

 

Od Italijanskog proizvođača SPACE isporučeno je nekoliko vrhunskih dvostubnih dizalica kao što su: elektro-mehanička dizalica nosivosti 3200kg (SPACE -SDE2337), elektro-mehaničke dizalice za električna vozila nosivosti 3500kg (SPACE-SDE2357EV), elektro-mehaničke dizalice nosivosti 4200kg namenjene za vozila sa većim međuosovinskim rastojanjem (SPACE-SDE2349ELIK) i elektro-hidraulična dizalica nosivosti 5000kg (SPACE-SDH370.55LIKTA). Takođe, isporučili smo i elektro-hidrauličnu dizalicu nosivosti 5500kg (SPCE-SDH370.55LIKTA) model opremljen sa četiri dugačke trostepene ruke dimenzije 1435/725 mm: idealana za podizanje kombija sa dugim međuosovinskim rastojanjem i lako utovarivanje automobila.

Kako bismo obezbedili potpunu podršku za podizanje vozila, isporučili smo i montirali SPACE-Italijansku ukopavajuću dizalicu makazastog tipa, koja ima nosivost 3500kg (SPACE-SF5510I), makazastu dizalicu za reglažu trapa nosivosti 4200kg (SPACE-SF6402NI) kao i hidrauličnu makazastu mobilnu platformu (SPACE-KT100) koja omogućava jednostavno podizanje motora, menjača i baterija za električna vozila. Takođe je isporučen i najsavremeniji uređaj za centriranje trapa sa 3D tehnologijom i bluetooth prenosom podataka (SPACE-ARD32HP.3) koji osigurava precizno centriranje trapa vašeg vozila. Uz naše visokokvalitetne dizalice, vaša vozila će biti sigurno podignuta za sve potrebne popravke i održavanje, a sva isporučena oprema ima garanciju od 5 godina uz redovan servis od našeg ovlašćenog servisera.

Osim vrhunske opreme za podizanje vozila, ALTEMA d.o.o je takođe isporučila i montirala sisteme za odsisavanje izduvnih gasova FILCAR, koji su ključni za održavanje čistog i zdravog radnog okruženja u autoservisu V&B. Isporučen je i montiran sistem za odsisavanje izduvnih gasova FILCAR-DRWA-100/10-COMP koji ima prečnik creva od 100 mm i dužinu od 10 m. Ovaj sistem je opremljen motorom i automatskim odmotavanjemi namotavanjem creva, što omogućava efikasno i praktično odsisavanje izduvnih gasova prilikom rada na vozilima i obezbeđuje visok nivo zaštite zaposlenih od štetnih izduvnih gasova.

 

Isporučili smo i montirali prvu komoru za farbanje sa dve pripremne stanice sa svim pratećim elementima i dve ektrakcione jedinice italijanskog proizvođača komora SAIMA MECCHANICA S.p.A 

Komora se sastoji od dva pripremna mesta, agregatne grupe i jedne jedinice komore za farbanje.

 

Naša oprema garantuje vrhunski kvalitet i performanse u svakom pogledu, a V&B specijalizovan servis za popravku motornih vozila je Vaša pouzdana destinacija za kvalitetno održavanje, popravke i usluge na Vašem vozilu. Saradnja između ALTEME i auto servisa V&B predstavlja izvanredan primer uspešnog partnerstva u opremanju servisa po sistemu "ključ u ruke" na obostrano zadovoljstvo.