Reglaža "All on Wall" revolucionarna ušteda prostora

 

U savremenom svetu auto-servisa, tehnologija se neprekidno razvija kako bi olakšala i unapredila procese održavanja i popravke vozila. U tom kontekstu, RAVAGLIOLI predstavlja revolucionarno rešenje za centriranje trapa na tabletu, koje kombinuje sofisticiranu tehnologiju sa praktičnošću i efikasnošću i uštedom prostora. U ovom blogu istražujemo inovativne karakteristike uređaja za centriranje trapa i kako su pobioljšale efikasnost radionica širom sveta.

Reglaža RAV3D2.0WALL.3.S je pravo rešenje i za Vaš servis!

 

RAVAGLIOLI je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima za auto-servisnu industriju, a njihov tablet uređaj za centriranje trapa nije izuzetak. Ovaj uređaj, deo serije "All on wall", donosi revolucionarni pristup procesu reglaže trapa, omogućavajući serviserima da maksimalno iskoriste prostor u svojoj radionici. Zahvaljujući montaži na zidni panel, ovaj uređaj oslobađa podni prostor, čime se stvara efikasnije radno okruženje.

 

Jedna od ključnih karakteristika RAVAGLIOLI tablet uređaja je njegova tehnološka nadmoć. Merne glave uređaja poseduju visokokvalitetne kamere visoke definicije (HD), kao i Real 3D metu, što omogućava precizno i pouzdano merenje. Osim toga, uređaj je potpuno bežičan i koristi Bluetooth tehnologiju za prenos podataka, što dodatno olakšava upotrebu i smanjuje potrebu za komplikovanim kablovima i priključcima.

 

Tablet koji dolazi uz uređaj ima dijagonalu od 10 inča i poseduje impresivnu rezoluciju od 800 x 1280 piksela sa mogućnošću multi-touch interakcije. Ova kombinacija visoke rezolucije i intuitivnog interfejsa čini proces centriranja trapa jednostavnijim i efikasnijim nego ikad pre. Takođe, tablet je izuzetno lagan, težine od 700g, što ga čini praktičnim i prenosivim uređajem koji se lako može koristiti u različitim radnim okruženjima. Prednja kamera ima rezoluciju od 2 MP, dok je zadnja kamera opremljena rezolucijom od 5 MP. Pored toga, uređaj dolazi i sa magnetom sto omogućava jednostavno i efikasno odlaganje na bilo koju metalnu površinu.

 

Ukratko, RAVAGLIOLI tablet uređaj za centriranje trapa predstavlja inovativno rešenje koje kombinuje vrhunsku tehnologiju sa praktičnošću i efikasnošću. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama poput montaže na zid, visoke rezolucije kamere, potpuno bežične veze i intuitivnog tableta, ovaj uređaj postavlja novi standard u industriji auto-servisa. Bez sumnje, RAVAGLIOLI tablet aligner će unaprediti radionice širom sveta, omogućavajući im da brže, preciznije i efikasnije obavljaju reglažu trapa vozila.

Uređaj za centriranje trapa na tabletu RAVAGLIOLI ima niz funkcija koje ga čine izuzetno efikasnim i praktičnim za upotrebu u radionici. Evo nekoliko ključnih karakteristika:

 

Merenje u 3D tehnologiji: Merne glave opremljene su tehnologijom visoke definicije (HD) kamera i pravim 3D metama koje su potpuno bežične sa Bluetooth prenosom. Ovo omogućava precizno merenje svih uglova vozila.

 

Navigacija softverom: Uređaj ima pet tastera za navigaciju softverom, što olakšava korišćenje. Takođe je moguće daljinsko upravljanje.

 

Jedna pozicija instalacije glave: Samo jedna pozicija instalacije merne glave omogućava merenje vozila sa različitim međuosovinskim rastojanjima, što štedi vreme i olakšava rad.

 

Brza konekcija sa sistemom za povezivanje: omogućava jednostavno i bezbedno povezivanje, sprečavajući oštećenja u slučaju prepreka prilikom spuštanja.

 

Baterija sa sistemom za brzo skidanje: Baterija uređaja se brzo menja, a jedno punjenje omogućava rad do 8 sati.

 

Lagane 3D mete: Mete instalirane na mernim glavama su izuzetno lagane, ne zahtevaju održavanje i ne sadrže elektronske komponente.

 

https://www.youtube.com/embed/R6J29SMXz0g?si=w_QCnn3sdXNJuy_0