Opremanje novog objekta DIPEM DOO "MAZDA"

U Novembru 2020-te godine uradili smo kompletno opremanje preduzeca " DIPEM " doo,ovlašcenog dilera i servisera " MAZDE ".

Isporucene su dvostubne dizalice nosivosti 3,2t " SDB2327H2 " kao  i dvostubna dizalica nosivosti 4,2t " SDE2245ELIK " italijanskog proizvodaca SPACE.

Montiran je i isporucen sistem za ekstrakciju gasova proizvodaca FILCAR " DRWA-100/10-COMP " sa motorom i automatskim odvrtanjem.

Isporucena je i montirana velika ukopavajuca makazasta dizalica namenjena za reglažu trapa " SF6402I " kao i uredaj za reglažu trapa sa Bluetooth prenosom podataka " ARC78WS " proizvodaca SPACE.

Takode su isporucene i montirane makazaste dizalice 3,2t nosivosti sa visinom dizanja do 1 m " SB1450 " proizvodaca SPACE.

Isporuceni su  i montirani valjci za proveru kocionog sistema sa centralnom jedinicom za kontrolu.

Isporucena je i montirana mašina za montažu i demontažu guma sa pomocnom rukom " GA2441V.22 ",kao i mašina za balansiranje guma " ER250R " sa TFT monitorom.

Isporucen je i montiran kompresor za vazduh 500l.

Kompletan rucni alat u servisu je od proizvodaca " USAG " Italija.

 

Isporuka i montaža sistema za ispravljanje šasije sa daljinskim upravljačem na makazastoj dizalici sa pratećim adapterima BLACKHAWK