Učestvovanje na sajmu Tehnike i sajmu Poljoprivrede

Imali smo zadovoljstvo da učestvujemo na nedavno održanom sajmu Tehnike u Beogradu u saradnji sa renomiranim svetskim kompanijama Aerox b.v i Tamma Aernova. Ova zajednička saradnja predstavljala je priliku da se predstave njihovi najnoviji proizvodi, tehnologije i rešenja iz oblasti industrije i zaštite životne sredine. Na našem štandu posetioci sajma su imali priliku da se upoznaju sa širokim spektrom inovativnih proizvoda. Fokusirali smo našu ponudu na napredne tehnologije za zaštitu životne sredine i "SVEŽ VAZDUH U VAŠEM OKRUŽENJU".

Najzapaženiji proizvodi na štandu su inovativni sistemi za filtraciju i prečišćavanje vazduha, razvijeni sa tehnologijama Aerox b.v i Tamma Aernova. Ovi sistemi su opremljeni naprednim filterima i tehnologijama koje efikasno uklanjaju štetne supstance i nečistoće iz vazduha u procesu zavarivanja, čime se unapređuje kvalitet vazduha u industrijskim i komercijalnim objektima. Posetioci su bili vrlo zaintersovani za sisteme koji doprinose očuvanju životne sredine.

 

Odmah po završetku sajma Tehnike ALTEMA doo je po prvi put aktivno učestvovala na prestižnom sajmu Poljoprivrede u Novom Sadu koji se organizuje po 90-ti put. Ova manifestacija, koja okuplja poljoprivredne stručnjake, proizvođeče, investitore i druge zainteresovane učesnike, pružila je ALTEMI priliku da predstavi najnovije proizvode za pranje pod pritiskom renomirane Italijanske firme ANNOVI REVERBERI, rešenja za odsisavanje gasova FILCAR kao i da prezentuje profesionalni alat.

Na sajmu je naš štand bio izuzetno privlačan i dobro organizovan. Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa delom asortimana koji je bio izložen i da dobiju sve informacije koje su ih zanimale. Na štandu je bilo moguće i kupiti robu koja je bila izložena.

 

Naše učešće na oba sajma bilo je vrlo uspešno. Ostvarili smo brojne kontakte, uspostavili nove saradnje, predstavili inovacije na polju prečišćavanja vazduha, filtracije, uklanjanje neprijatnih mirisa, odsisavanje gasova...