ALTEMA d.o.o na 55. međunarodnom sajmu automobila

Sa zadovoljsvom Vam predstavljamo učešće Altema d.o.o na 55. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu.

Sajam automobila je održan od 22. do 28. marta 2023 godine na Beogradskom sajmu pod sloganom "Koji je zvuk tišine", gde su se okupili proizvođači automobila, uvoznici opreme kao i ljubitelji automobila iz celog sveta. To je jedan od najvećih događaja automobilske industrije u jugoistočnoj Evropi, koji okuplja veliki broj izlagača i posetilaca iz celog sveta.

 

Altema d.o.o se predstavila na sajmu sa najnovijim rešejima i tehnologijama u oblasti sistema za odsisavanje gasova u spoljnu sredinu na linijama tehničkog pregleda kao i velikim asortimanom servisne opreme vrhunskog proizvođača RAVAGLIOLI/SPACE kao i raznovrsnom ponudom alata za automehaničare. Na našem štandu su posetioci mogli da vide i kupe najnovije proizvode, kao i da razgovaraju sa predstavnicima kompanije o mogućnostima saradnje.

 

Kao što se i očekivalo, učešće Altema d.o.o na 55. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu privuklo je pažnju mnogih posetilaca, štand je bio jedan od najposećenijih, a predstavnici naše kompanje su bili izuzetno zauzeti u razgovoru sa posetiocima i predstavnicima drugih kompanija.

 

Učestvovanje na ovakvim sajmovima predstavlja vrlo važan korak za kompanije koje žele da povećaju svoju prisutnost na tržištu i da se predstave potencijalnim kupcima i partnerima. Altema d.o.o je ovim potezom još jednom potvrdila svoj status lidera u oblasti prodaje, distribucije, montaže i servisa opreme za autosrevise kao i svoju posvećenost razvoju i inovacijama u ovoj industriji.