Kako eliminisati neprijatne mirise u proizvodnim procesima

Mnoge industrije ispuštaju neprijatne mirise u vazduh koji mogu da putuju miljama. Srećom, postoji način da se ublaže ovi mirisi. Sa dobrim razlogom su vlade i klijenti širom sveta prepoznali naše sisteme za kontrolu mirisa Aerox-injector kao najbolju dostupnu tehnologiju na tržištu. Sa više od 30 godina iskustva, Aerox je specijalizovan za industrijsku kontrolu mirisa širom sveta.

 

Ponosni smo što možemo da ponudimo najbolje održivo rešenjie za kontrolu mirisa na globalnom nivou. Naše jedinice za kontrolu mirisa se mogu primeniti u bezbroj industrija, kao što su:

 

- Fabrikama hrane za kućne ljubimce

- Industriji proizvodnje guma

- Duvanskoj industriji

- Industriji prerade ulja

- Preradi ribljih  proizvoda

- Prehrambena industrija…

AEROX je inovativni sistem kontrole neprijatnih mirisa sa primenom u različitim industrijskim procesima zasnovan na netermičkoj plazma tehnologiji. AEROX-INJEKTOR koristi čist vazduh iz spoiljne okoline koji se nakon tretmana hladnom plazmom transformiše u aktivni kiseonik koji izvodi reakciju oksidacije sa mirisnim komponentama procesnog vazduha.

Ceo AEROX sistem je zasnovan na inovativnoj primeni proizvodnje kiseničkih  radikala uz pomoć hladne plazme. Sistem se nadograđuje na postojeći cevovod koji se koristi za ekstrakciju vazduha iz pogona u spoljnu sredinu. Korišćenjem AEROX tehnologije dobija se smanjenje neprijatnih mirisa i do 95%.

Postoji više modela kabineta AEROX različitih kapaciteta koji se prilagođavaju po zahtevima korisnika. Primena ovakve vrste omogućava neprekidan rad u trajanju od 365 dana u godini sa neprekidnim radom od 24h čime imamo stalno pokriven sistem neutralizacije neprijatnih mirisa.

 

Nema potrebe za vodom, gasom, hemikalijama. Nema otpada. Najbolja dostupna tehnologija!

AEROX - dokaz efikasnosti je instalacija na preko 90 lokacija širom sveta u različitim industrijama.